ALV STORM

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s) van de jeugdleden,

Hierbij nodigen we jullie van harte uit voor de jaarlijkse ALV van survivalrun vereniging STORM outdoor. Deze is gepland op vrijdagavond 17 maart 2023 en zal gehouden worden in de sportkantine van SCD. Aanvang: 20.00.

Na afloop van de ALV nodigen we iedereen uit te blijven hangen voor een hapje en een drankje.

Tijdens de ALV kijken we terug op het afgelopen jaar en willen onze ideeën voor het nieuwe jaar aan jullie presenteren. Dit jaar zal er weer een eigen run worden georganiseerd, waar we naar uitkijken en nog veel hulp bij nodig hebben. Ook is een open dag gepland én zullen we uitgebreid stilstaan bij ons 10-jarig bestaan! We willen jullie op deze avond ook de kans geven om je wensen uit te spreken over bijvoorbeeld de trainingen, bouwactiviteiten, bestuurlijke zaken, etc. Het zou heel fijn zijn als jullie actief met de vereniging mee willen denken en de nodige input willen geven.

Zoals jullie wellicht weten leggen Bart de Vries en Reinier van Amerongen hun bestuursfuncties neer. Remco Hoenselaar (penningmeester) is herverkiesbaar. Gelukkig hebben zich twee mensen al kandidaat gesteld, maar mochten er meer mensen zijn met interesse, dan horen we dat graag.

We willen iedereen ook vragen om te controleren of je ICE-gegevens goed zijn doorgegeven. Is er iets veranderd (nieuw telefoonnummer, nieuwe contactpersonen?), dan kan je het via deze link doorgeven. Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om vrij te trainen en heb je het validiteitsformulier nog niet ingevuld, wil je dat dan ook direct doen?

We hopen jullie allemaal in grote getalen te mogen verwelkomen,

Tot 17 maart,

Sjors, Reinier, Bart, Remco en Annemarieke

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *