Lid worden

Wil je graag lid worden? vul dan nu het formulier in, welke je hieronder kunt vinden.

Wil je lid worden en heb je al survivalrunervaring?

Heb je al meerdere survivalruns gelopen, of train je al wat langer en kan je veilig een swing-ver maken, dan ben je welkom om je aan te melden via onderstaande formulier (vergeet je survivalrunbondnummer niet bij de hand te hebben). Nadat je bevestiging hebt gekregen, kan je direct mee trainen met een reguliere training op woensdagavond (volwassenen) of zondagochtend (jeugd en volwassenen).

Op dit moment gelden onderstaande abonnement tarieven:

Volwassen leden

(18+)

€ 42,50

Kosten per kwartaal

Jeugdleden

(15+)

€ 32,00

Kosten per kwartaal

Jeugdleden

(9-14)

€ 22,00

Kosten per kwartaal

Steunend

lidmaatschap

€ 10,00

Kosten per kwartaal

Inschrijfgeld eenmalig 5,- Eur. Elk nieuw lid krijgt een STORM trainingsshirt cadeau.

Verzekeringen

Als je lid wordt van STORM is het verplicht ook lid te worden van de survivalrunbond. Aanmelden survivalrunbond kan via deze LINK

Door dit lidmaatschap ben je verzekerd voor ongevallenverzekering tijdens survivalruntrainingen bij een SBN aangesloten trainingsgroep of tijdens een survivalrun. Er bestaat ook een aspirantlidmaatschap. Dit lidmaatschap biedt een ongevallenverzekering voor € 5,- gedurende één maand. Het is aan te raden dit af te sluiten voor je proeftraining.

Lid worden van survivalrun vereniging STORM outdoor kan door onderstaande aanmeld formulier in te vullen. 

 • DD dash MM dash JJJJ
 • We ontvangen graag twee telefoonnummers van contactpersonen die we kunnen bereiken bij een noodgeval.
 • Met het aanleveren van een volledig ingevuld formulier geeft u akkoord voor incasso van het contributiebedrag per kwartaal.
 • Onze trainingsbaan wordt jaarlijks gekeurd door Survivalrun Bond Nederland, hiermee zijn onze leden aanvullend verzekerd. Zij moeten dan wel lid zijn bij Survivalrun Bond Nederland (SBN). Lid worden kan via de website van SBN: https://survivalrunbond.nl/lid-worden/ en kost €17,50 op jaarbasis. Wanneer u inschrijft voor een survivalrun, welke onder auspiciën van SBN georganiseerd wordt, dan bespaart u met dit lidmaatschap €5 per inschrijving. Het staat los van een lidmaatschap bij onze vereniging en wij zijn als vereniging op geen enkele wijze verantwoordelijk voor zaken welke verband houden met het lidmaatschap bij SBN.
 • Survivalrun is een veelzijdige en uitdagende sport om te beoefenen. Het zorgt voor een flinke mentale en fysieke getraindheid. Ondanks het geringe aantal ongevallen is survivalrun niet zonder risico’s. Een combinatie van weersomstandigheden, vermoeidheid en klimmen op hoogte maakt dat een ongeluk altijd op de loer ligt.

  Als Survivalrun Vereniging STORM willen we dat al onze leden en deelnemers tijdens trainingen op een verantwoorde en veilige manier deel kunnen nemen aan deze bijzonder mooie en pure sport. Als vereniging doen we al het mogelijke om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast ligt er natuurlijk altijd een stuk verantwoordelijkheid bij jou als deelnemer. Jij dient zelf jouw eigen grenzen te kennen en hiernaar te handelen en zo mogelijk in te grijpen indien je ziet dat een collega-sporter zichzelf dreigt te verliezen in zijn of haar enthousiasme.

  Validiteitsverklaring

  Ik begrijp en erken dat deelname aan een activiteit gevaren met zich meebrengen die zelfs niet door voorzichtigheid, deskundigheid en instructie volledig uitgesloten kunnen worden. Ik aanvaard zowel bewust als vrijwillig alle risico’s.

  Ik verklaar hierbij dat ik tenminste 18 jaar oud ben en dat ik als deelnemer van de training of als ouder/voogd van een minderjarige deelnemer, besluit af te zien van alle wettelijke rechten die toekomen aan mij of mijn minderjarige kind als gevolg van een letsel dat ik of mijn kind zou kunnen krijgen, tijdens de uitoefening van de activiteit.

  Hierbij verklaar ik:

  • Dat ik kennis genomen heb van de moeilijkheidsgraad, zwaarte en risico’s van deze activiteit.
  • Dat ik fysiek en mentaal in staat ben om deel te nemen zonder mijzelf of anderen in gevaar te brengen.
  • Tijdens deze activiteit niet onder invloed te zullen zijn van alcohol of drugs houdende middelen. 
  • Sportieve en makkelijk zittende kleding te dragen die passen bij deze activiteit. 
  • Eigen verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van gedrag om risico’s tot het minimum te beperken.
  • Veiligheidsinstructies op te zullen volgen en te luisteren naar de trainers.