Trainingen en trainingslocatie

Bij S.V.S.O. wordt het hele jaar door buiten getraind, alleen bij onweer gaan de trainingen niet door.

Plattegrond_STORM

Survivalrun Vereniging Storm Outdoor

De volwassenen trainen op woensdagavond van 19.30 – 21.00 uur en op zondagochtend van 10.00 – 11.30 uur

De jeugdtraining is op zondagochtend van 9.30 – 10.45 uur.

Tevens is er de mogelijkheid om als lid buiten deze trainingstijden, tussen zonsopgang en -ondergang vrij van de baan gebruik te maken. Hiervoor gelden enkele voorwaarden die te vinden zijn in het huishoudelijk reglement (te downloaden op de website bij de contactgegevens).

We bieden iedereen de mogelijkheid op zijn/haar eigen niveau te trainen. De trainingen worden gesplitst in twee groepen voor beginners/recreanten en gevorderden/wedstrijdlopers.

Introducés van STORM-leden

Het is leuk om je survivalrunvrienden die bij een andere vereniging trainen eens mee naar Deest te nemen. Dat is mogelijk. Als lid kan je  een introducé meenemen om een training mee te doen. Die persoon moet dan wel lid zijn van de Survivalrunbond en dus ervaren zijn met de hindernissen. Meld hem/haar wel enkele dagen vooraf aan bij de trainer (trainers@svso.nl of bij het bestuur via info@svso.nl).

Heeft je introducé geen ervaring met de sport, dan kan hij of zij alleen meekomen en meedoen met de proeftraining op de eerste zondag van de maand. Aanmelden hiervoor kan via dit formulier.

Ervaren jeugdleden vanaf 15 jaar mogen meetrainen met de volwassen trainingen. Dit kan alleen na overleg met de trainers.

F.A.Q.

Ik heb geen ervaring met survivalrun en kan echt niet op één van de proeftrainingsdagen, kan ik op een andere dag toch komen kennismaken?

Nee, dat kan in principe niet. We brengen je eerst de klimtechnieken en veiligheid bij en die zijn nodig om een training goed en veilig te volbrengen.

Wat kan er na de maandelijkse proeftraining?

Het kan zijn dat je na de eerste proeftraining niet zeker weet of je lid wil worden. Je kan dan nog een keer, maar alleen in overleg met de trainers, meetrainen op de woensdag-, of zondagtraining. Graag overleggen met de trainers na je eerste proeftraining, of via de mail (trainers@svso.nl of info@svso.nl). Je hebt dan genoeg kennis om de training veilig te volbrengen, je zult nog niet alles halen maar je weet al wel wat de bedoeling is.

Wil je kennismaken met de sport en eens zien of survivalrun iets voor jou is, dan kan je je aanmelden voor een gratis proeftraining!

Meer informatie over de proeflessen en ook wanneer die zijn, kan je HIER vinden.